1. Hier ben je mens

Wij zijn een familiebedrijf en dat zie je overal terug. We zien onze collega’s als familie. We kijken naar elkaar om en houden elkaar in de gaten. We leven met elkaar mee, als collega’s en als gewone mensen. De deuren staan hier altijd open. Alles is bespreekbaar, we denken graag met elkaar mee.

2. Hier groei je door

We geloven in jouw talent én in een leven lang leren. Hier kun je doorontwikkelen op basis van de kennis en vaardigheden die je al hebt. Samen kijken we wat je hiervoor nodig hebt. Als je een opleiding nodig hebt, nemen wij de kosten graag voor onze rekening. Uiteraard kijken we naar doorgroeimogelijkheden.

3. Hier werk je duurzaam

Duurzaamheid is voor de Koninklijke Ginkel Groep een bewuste keuze, waarin we ons laten leiden door de Sustainable Development Goals. We gaan voor duurzame relaties, zowel met onze collega’s als met onze opdrachtgevers. We werken met duurzame materialen en kijken altijd naar hergebruik, zowel bij de klant als in ons eigen huis.

4. Hier werk je veilig

Veiligheid staat voorop. Je moet je altijd en overal waar je aan het werk bent veilig voelen. Daarom werken we met goed en gekeurd materieel, verstrekken we kosteloos persoonlijke beschermingsmiddelen en trainen we alle werknemers hoe je veilig kunt werken.

5. Hier werk je aan een betere toekomst

De projecten die we als Koninklijke Ginkel Groep doen zijn vaak vooruitstrevend. We zijn pioniers op het gebied van innovatieve toepassingen in, om en aan gebouwen. We bedenken elke dag oplossingen voor vraagstukken die nog nooit zijn opgelost. Zo bouw je mee aan een betere toekomst en ben je van meerwaarde.