De vier bedrijventerreinen Voorst, Hessenpoort, Oosterenk-Vrolijkheid-Berkum en Marslanden, hebben de handen ineen geslagen en steken binnenkort de schop in de grond om hun bedrijventerrein te vergroenen onder de noemer ‘Green Works Zwolle’. Zo’n 13 bedrijven werken samen naar een klimaatadaptiever buitenterrein, meer biodiversiteit, en een prettige en gezonde werkomgeving voor hun werknemers.

Directeur van één van deze bedrijven, Arap-John Tigchelaar, mocht een cheque van 100.000 euro in ontvangst nemen ten behoeve van een duurzaam bedrijventerrein voor de nieuwbouw van Transferro.

Dit bedrag zal worden ingezet om een duurzaamheidsimpuls te geven aan het terrein. Zo zal het onder andere worden besteed aan ecologische vegetaties, aanplanten van een inheems bosplantsoen en bomen, aanbrengen van wadi’s en nestvoorzieningen voor diverse fauna soorten.

We zijn erg dankbaar dat wij voor de tweede keer betrokken mogen zijn bij een duurzaam bedrijventerrein voor Transferro. Benieuwd naar het eerste terrein waar wij betrokken waren in het ontwerp en realisatie? Terreinlabel met maximale score voor Transferro in Zwolle!
Transferro streeft met dit nieuwe terrein wederom naar een Nl Greenlabel Terreinlabel met maximale score. Hét duurzaamheidspaspoort van NL Greenlabel wat getoetst wordt op ontwerp en realisatie, energie en klimaat, mens en omgeving, bodem en water, biodiversiteit, borging.