De nieuwe editie van het magazine Villa d’Arte is uit. In dit magazine is uitgebreid aandacht besteed aan natuurlijk water en met name over de Livingpool (natuurlijk zwembad) van de Koninklijke Ginkel Groep.

,,De duurzaamheidsgedachte dringt steeds meer door bij particulieren. Dat resulteert in een toenemende behoefte om duurzaamheid ook daadwerkelijk toe te passen. In de eigen woning, maar zeker ook in de tuin.

Het natuurlijk zwemmen neemt een enorme vlucht, zo worden er steeds meer biologische zwemvijvers en natuurlijke zwembaden gebouwd maar zijn er ook mogelijkheden om een bestaand zwembad om te bouwen naar een natuurlijk zwembad.

Een voorbeeld is de Livingpool, een volwaardig alternatief voor een chloor / zoutelektrolyse zwembad. Dit natuurlijk gezuiverde zwembad heeft dezelfde uitstraling en gebruikersgemakken als een regulier zwembad. Het is alleen chloorvrij! Deze absolute innovatie in de zwembadmarkt past volledig in deze tijd waar mensen zich bewust zijn van alle milieuvervuilende factoren en daar in positieve zin iets mee willen.

Heeft u een traditioneel zwembad en wilt u daar vanaf? Dan kunt u kiezen voor een Livingpool Converter. Een ombouwsysteem waarmee een deel van de huidige techniek hergebruikt wordt en er een natuurlijk filter aan gekoppeld wordt. In een paar eenvoudige stappen is uw zwembad natuurlijk gezuiverd en bent u klaar voor de toekomst. Het is wel zaak om een professionele partij te betrekken bij het ontwerp.”

Lees hier het hele artikel
Artikel Villa d’Arte