Dat de Koninklijke Ginkel Groep actief is in de tuin van het Rijksmuseum is al wel bekend maar we waren ook binnen actief en ook daar zijn we trots op!

De afgelopen drie maanden speelden modeprenten in het Rijksmuseum de hoofdrol. Ruim vierhonderd prenten toonden de belangrijkste modetrends van 1600 tot de 20ste eeuw. Naar een idee van Christian Borstlap stond er ook een heg in het midden van een zaal. Deze deelt de zaal in tweeën en doet met genoeg fantasie denken aan de heggen in de tuinen van het Parijse Palais Royal.

Van Ginkel Interieurbeplanting realiseerde voor dit prestigieuze project deze elf meter lange haag van Podocarpus in een hoogte van drie meter. Ruim twintig Podocarpus beplantingen vormen in een lange rij een imponerende haag. Gedurende de openstelling van de expositie NewforNow zijn tevens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Eind september is de haag uit de zaal gehaald waar half oktober de nieuwe tentoonstelling ‘Azie > Amsterdam Luxe in de Gouden Eeuw’ word geopend. Info www.rijksmuseum.nl