,,Wat mij vrolijk maakt?
Stel je voor.. Je fietst op weg naar je werk langs een zoemende, geurende en prachtig kleurrijke berm….. Dan begint mijn dag echt met een lach! Stel je voor dat je een Bonte Berm zelfs voor je raam zou hebben… #geluksmomentje !

Helaas bestaat het groen in onze drukke stedelijke omgeving vaak uit bomen en vooral gazon. Er is een grote behoefte aan meer kleur en nectar voor insecten en meer biodiversiteit. En niet te vergeten, wij zelf hebben er ook baat bij en behoefte aan.”

Team Ranox is al enthousiast op weg met het aanleggen van Heem kruidenvegetaties en Bonte Bermen. Een Bonte Berm is een combinatie van kruiden en bollen. Honderden vierkante meters gazon worden op dit moment omgevormd naar prachtige, bloeiende bermen.

,,Woon en werk jij net als ik ook in de Randstad en wil jij ook een Bonte Berm in je gemeente of straat? Team Ranox Natuuraannemer helpt je graag met het realiseren van ‘natuurlijk geluk’.

De beste periode voor het zaaien van kruiden is in het najaar. Voor het planten van bollen hebben we iets korter de tijd, tot met de kerst.”

Lena maakt deel uit van team Ranox en is bereikbaar via 06 – 36 15 90 79 of lgrunicke@ginkelgroep.nl .

Advies van een projectadviseur
Advies van een projectadviseur

Ik ben Lena Grunicke en adviseer u graag