Voor een familie in Arnhem zijn we bezig om een natuurlijke tuin aan te leggen met veel bijzondere elementen.

De tuin is een samenspel van oud en nieuw, strak en natuurlijk vormgegeven. Vanuit de woning kijk je uit over de prachtige tuin in aanleg. De tuin heeft verschillende hoogtes en wordt afgescheiden door een beukenhaag, schapenhek en houten stammen. Dit geeft een natuurlijke overloop met het bosrijke landschap.

De natuurlijke zwemvijver heeft, net als de woning, een strakke vorm. Deze vijver heeft een prominente plek ingenomen. De betonnen keerwanden geven de vijver een robuust karakter. De planten, die mede zorgen voor de zuivering van het zwemwater, moeten nog worden geplant. De haardhoutopslag bij de zwemvijver is voorzien van een daktuintje.
Een wens van de bewoners was een vuurplaats. Deze is vormgegeven door grote grauwacke stenen. Aan de voorzijde van het huis liggen betonplaten met een trap van betonnen bloktreden.

Binnenkort wordt deze tuin in Arnhem opgeleverd. Wij verheugen ons erop om later een beeld te mogen tonen van de ontwikkelde aanplant!

Deze natuurlijke tuin wordt gemaakt door Van Ginkel Veenendaal.
Meer weten over natuurlijk water en/of exclusieve tuinen? Neem contact op met Jorrit Zwart via jzwart@ginkelgroep.nl of 06 – 49 40 95 00.