Er is steeds meer behoefte aan natuurlijk zwemmen. Dat kan in eigen tuin! Wij realiseren zwemvijvers in landelijke stijl en Living Pools in strak en modern design!

De vijvers en waterpartijen van de Koninklijke Ginkel Groep staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Zo zijn de zwemvijvers geheel biologisch zonder toevoeging van chemicaliën en UV-lampen. Ook de zuivering van het water geschiedt op natuurlijke wijze. In tegenstelling tot zwembaden worden zwemvijvers gezuiverd door een natuurlijk filtersysteem. Over de kwaliteit van het water hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij geven de eerste tien jaar na aanleg garantie op de absolute kraakhelderheid van het water en op de werking van het systeem.

De zwemvijver is onderdeel van een brede maatschappelijke ontwikkeling. Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame oplossing, die de flora en fauna in hun tuin ten goede komt. Naast de zwemvijvers zijn er meer vormen van ‘natuurlijk water’. De tegenhanger van de zwemvijvers zijn bijvoorbeeld de biologische zwembaden, klassieke zwembaden met een volledig biologisch, natuurlijke waterfiltering.

De Living Pool is een op natuurlijke wijze gezuiverd zwembad met dezelfde uitstraling en gebruikersgemakken als een regulier zwembad. Het is alleen chloorvrij. Op deze innovatie zijn we trots. Het past volledig in deze tijd waarin mensen op een positieve manier willen bijdragen aan de natuur dichtbij huis. Ook worden steeds meer bestaande zwembaden in tuinen omgebouwd naar een natuurlijk zwembad.