Gewoon om je heen kijken, met mensen praten en iets kunnen betekenen zonder daar meteen iets van terug te verwachten, geeft toch echt voldoening!

De daadwerkelijke wil om iets te willen en kunnen betekenen voor mens en maatschappij.

Wat is Samen voor Zeist

Zeister bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en de overheid vormen met elkaar Samen voor Zeist, hét netwerk voor maatschappelijk betrokken ondernemen in Zeist. Aangesloten organisaties zijn een partnerschap aangegaan met Samen voor Zeist. Zij tonen betrokkenheid bij hun woon- en werkomgeving en leveren jaarlijks concreet een bijdrage aan minimaal één maatschappelijk project naar keuze.

Nieuwe partner van Samen voor Zeist, Hoveniersbedrijf Feijth, stelt zich voor:

Vanuit de overtuiging  ‘Zorg met elkaar, voor elkaar’ is de maatschappelijke betrokkenheid al tientallen jaren een item in de bedrijfsvoering.

MVO werkt immers als er sprake is van een eerlijk principieel.

Het bedrijf heeft een rijke historie in Zeist want in 1946 nam Gert Feijth het bedrijf Firma van Blankensteijn over waar hij al sinds 1928 werkzaam was. Zoon Wim Feijth neemt in 1965 het hoveniersbedrijf over van zijn vader en in 2001 wordt Hoveniersbedrijf Feijth onderdeel van de Koninklijke Ginkel Groep.

Vanuit de overtuiging  ‘Zorg met elkaar, voor elkaar’ is de maatschappelijke betrokkenheid al tientallen jaren een item in de bedrijfsvoering.
MVO werkt immers als er sprake is van een eerlijk principieel uitgangspunt namelijk; de daadwerkelijke wil om iets te willen en kunnen betekenen voor mens en maatschappij.

Deze maatschappelijke betrokkenheid moet als drijfveer gelden om een daadwerkelijke bijdrage te kunnen leveren aan onze leefomgeving waarbij  ‘omgeving’ in absolute zin slaat op mens, maatschappij en natuur.
Dat houdt concreet in dat we oog hebben voor de minderbedeelden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gewoon om je heen kijken, met mensen praten en iets kunnen betekenen zonder daar meteen iets van terug te verwachten, geeft toch echt voldoening!

Om die reden is de Koninklijke Ginkel Groep al jaren partner van Samen voor Veenendaal. De contacten zorgen voor nieuwe verbindingen, inspiratie en kennis!
Daarom zijn we erg verheugd dat Hoveniersbedrijf Feijth deel uitmaakt van Samen voor Zeist!

Met onze groene dienstverlening maar vooral ook door de maatschappelijke betrokkenheid zijn we ervan overtuigd dat we een toegevoegde waarde zijn voor maatschappelijke instanties en bedrijven.

Hoveniersbedrijf Feijth is actief met het duurzaam vergroenen van de leefomgeving en gebouwen middels de activiteiten; Tuinaanleg en groenonderhoud, daktuinen, gevelbegroeiing, boomverzorging, natuurontwikkeling. Zwemvijvers en natuurlijke waterpartijen en interieurbeplanting.

Bron: Samen voor Zeist

Neem eens een kijkje op www.feijth.nl
Hoveniersbedrijf Feijth is onderdeel van de Koninklijke Ginkel Groep