T 0318 51 90 39

Twee projecten genomineerd voor landelijke VHG prijs!

10 november 2020 - Ginkel

Het was even spannend door alle coronamaatregelen, maar de landelijke VHG prijs, Groenprofessional van het Jaar 2020 kon toch doorgang vinden met twee categorieën!
De categorie Tuin en de categorie Het Levende Gebouw binnen.

De Koninklijke Ginkel Groep is genomineerd in beide categorieën!

In de categorie Tuin zijn we genomineerd met het project: Natuurlijke tuin in Haarle
Van Ginkel Oost-Nederland realiseerde in Haarle een natuurlijke voor- en achtertuin. Een belangrijke wens van de bewoners was om een tuin aan te leggen, passend bij de omgeving van het huis. De Heem kruidenvegetatie verhoogd de biodiversiteit en verweeft de tuin met het omliggende landschap. De slingerende graspaden leiden je naar de bestaande boomgaard. In de achtertuin heeft Van Ginkel Veenendaal een zwemvijver aangelegd.

Particuliere tuin in Haarle 5 300x200 - Twee projecten genomineerd voor landelijke VHG prijs!

 

 

 

 

 


In de categorie Het Levende Gebouw binnen zijn we genomineerd met het project:
European Medicines Agency (EMA) in Amsterdam.
Deze spectaculaire groenwand van 22 x 60 meter telt maar liefst 52.608 planten en siert het veelbesproken gebouw van EMA op de Zuidas in Amsterdam. EMA verliet Londen door de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. In recordtempo is dit gebouw, met BREEAM Excellent certificering, uit de grond gestampt. Van Ginkel Interieurbeplanting realiseerde de groene binnenwand waarvoor we genomineerd zijn. Van Ginkel Veenendaal heeft zorggedragen voor het omliggende groen, zoals daktuin en entree.

EMA Koninklijke Ginkel Groep 2 300x200 - Twee projecten genomineerd voor landelijke VHG prijs!

 

 

 

 

 


Beeldmateriaal EMA: Rob Acket Rijksvastgoedbedrijf