Wij zien dit team met gespecialiseerde kennis op het gebied van natuurontwikkeling en ecologische, natuurinclusieve inrichting van de leefomgeving als een enorme aanvulling voor onze vestiging in Leiderdorp.

Ranox natuuraannemer is toonaangevend op het gebied van het succesvol realiseren en beheren van natuurprojecten. Zowel de projectleiding als de daadwerkelijke realisatie en beheer zijn in handen van medewerkers met kennis en passie voor natuur en ecologie. Hiermee garanderen wij de beste manier van uitvoeren, beheer en monitoring van natuurprojecten.

Onze Diensten:

Biodiverse Bermen: Samen creëren we bloeiende bermen die niet alleen het oog strelen, maar ook essentiële habitats bieden voor bijen, vlinders en andere inheemse dieren. Dit doen wij samen met Heem en het concept De Bonte Berm.

Natuurontwikkeling: Elke soort heeft eigen wensen aan zijn leefomgeving. Ranox realiseert faunavoorzieningen en richt daarnaast ook de omgeving op een groene, natuurlijke manier in om voldoende voedsel, veiligheid, vocht, voortplantingsmogelijkheid en zorgt zo voor ecologische verbinding.

Natuurlijk Onderhoud: We nemen het beheer van parken en openbare ruimten over met een focus op duurzaamheid en milieubewuste praktijken.

Ecologisch advies: Ons team van experts staat klaar om jullie te ondersteunen bij het plannen en ontwikkelen van groene initiatieven binnen de gemeente.

 

Waarom Kiezen voor Ons?

Ruime Ervaring: Van Ginkel West en Ranox hebben samen talrijke jaren ervaring in het creëren van groene stedelijke omgevingen.

Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor duurzame praktijken en het behoud van biodiversiteit.

Lokale Betrokkenheid: We begrijpen de unieke behoeften van Nederlandse gemeenten en werken nauw samen met jullie om jullie visie te realiseren.

Laten we samenwerken voor een groenere toekomst! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we kunnen bijdragen aan het welzijn van jouw gemeente.

Advies van een projectadviseur
Advies van een projectadviseur

Ik ben Lena Grunicke en adviseer u graag