BBL en BOL

Heb je zin om te werken en elke dag zien wat je gedaan hebt? Kom werken als leerling bij de Koninklijke Ginkel Groep. Je kunt bij ons terecht op basis van Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of Beroeps Opleidende Leerweg (BOL).

Als je kiest voor een baan in het groen, weet je zeker dat je de komende jaren werk hebt. Er is steeds meer vraag naar medewerkers in het groen, door de aandacht voor het klimaat, duurzaamheid en gezondheid. Bovendien willen steeds meer mensen wonen en verblijven in het groen.

Kom kennismaken

Bij de Koninklijke Ginkel Groep begeleiden we je persoonlijk. We beginnen met een kennismakingsgesprek om te kijken waar je interesse ligt. Als het van beide kanten klikt, zoeken we een plek in ons bedrijf waar jij kunt starten. Als je nog niet precies weet waar je interesse ligt, kun je ook op meerdere afdelingen meedraaien. De Koninklijke Ginkel Groep doet van alles: van klassiek hovenierswerk tot groenonderhoud op 20 meter hoogte.

Wij betalen je opleiding

Naast het werk bij ons ga je ook naar school. Afhankelijk van wat je kiest, is dat 1 dag of 4 dagen per week. Leuk om te weten: wij betalen je opleiding. Sterker nog: vanaf het moment dat je als BBL’er in dienst treedt, krijg je een salaris. Zelfs je schooldag wordt betaald!

Goed gereedschap

Een goede vakman kan niet zonder gereedschap. Alle materialen, gereedschappen krijg je van ons in bruikleen, zodat je altijd goed en veilig kunt werken. Dat geldt ook voor bedrijfskleding: die krijg je er bij.

Persoonlijke begeleiding

We spreken elkaar regelmatig. Je mag vertellen wat je van je werk vindt, waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt ontwikkelen. Bij de Koninklijke Ginkel Groep vinden we het leuk als je wilt doorgroeien, maar dat hoeft niet.

De gesprekken vinden soms één op één plaats met je buddy. Dat is iemand uit onze organisatie die je begeleid. Dat is degene die je al je vragen kunt stellen, geen enkele vraag is te gek. Zo zorgen we er met elkaar voor dat jij een werkplek vindt waar jij je prettig voelt en waar je je kunt ontwikkelen.

Fouten maken mag

Bij leren hoort dat je ook af en toe fouten maakt. Dat mag. Sterker nog: waarschijnlijk leer je daar het meeste van. We bekijken samen wat er mis is gegaan en hoe je dat een volgende keer kunt voorkomen.

Vakmanschap

We leiden je op tot een echte vakkracht. We hopen dat je net zo veel van het groen gaat houden als wij!

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Judith Jansen: jtmjansen@ginkelgroep.nl