T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Bert van Polen

Bert van Polen
Projectadviseur

T: 06 - 49 41 06 66
E: b.vanpolen@piusfloris.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Boomadvies

Bij Pius Floris Boomverzorging is boomadvies een ruim begrip. Er zijn vele vormen van advies, echter allen gericht op een gezond bomenbestand. Op deze pagina leest u over de verschillende vormen van boomadvies. Boomadvies is een belangrijk onderdeel binnen boomverzorging. U kunt een boomadviseur inschakelen op het moment dat u onzeker bent over de vitaliteit of veiligheid van uw boom.

Vormen van boomadvies

  • Sortimentsadvies, de juiste boom op de juiste plaats, gaat verder dan alleen het bepalen van de boomsoort. Samen met gerenommeerde boomkwekerijen  wordt het juiste sortiment bepaald.
  • Groeiplaatsadvies voor de inrichting van nieuwe groeiplaatsen en/of het verbeteren van bestaande groeiplaatsen. Diverse groeimedia en groeiplaatsbehandelingen worden hierbij gepresenteerd.
  • Snoeiadvies, van jeugd snoei naar uitdun snoei tot snoei van monumentale bomen.
  • Verplantbaarheidsadvies toont aan of bomen verplant kunnen worden, en welke methode daar voor gebruikt kan worden.

De boom effect analyse

Bij de Boom Effect Analyse (BEA) staat de volgende  vraag centraal staat: “Kunnen de aanwezige bomen, in de huidige verschijningsvorm en op de huidige standplaats, in relatie met de voorgenomen werkzaamheden, duurzaam behouden worden ?” Dit advies helpt bij het instant houden van waardevolle bomen bij bouwprojecten en (her)inrichtingsplannen.

Quick Scans & Monitoring van bomen

Quick Scan Kabels en Leidingen, advies bij graafwerkzaamheden, waarbij de te verwachte wortelschade vooraf in beeld wordt gebracht.

Beheeradvies, niet alleen op het gebied van snoeien of beheersen wortelopdruk, maar ook bij het schrijven van beheerplannen.

Monitoring, advies in de praktijk. Op ieder gewenst niveau (Boomveiligheidscontroleur, European Tree Worker of European Tree Technician) kan op de werklocatie advies gegeven worden in de uitvoering van werken rondom bomen.

Boomadvies door een boomadviseur

Voor boomadvies kunt u contact opnemen met onze boomadviseur Bert van Polen. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor boomadvies, maar ook voor boomonderzoek of voor boomonderhoud.

 

 

Foto's van Boomadvies

Labels voor deze dienst:

Boomverzorging

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam