T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Bert van Polen

Bert van Polen
Projectadviseur

T: 06 - 49 41 06 66
E: b.vanpolen@piusfloris.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Boomcompleet

Boomcompleet voor boomonderhoud

Duurzaam bezuinigen op het bestaande boombeheer een utopie, niet bij Pius Floris Boomverzorging. Met Boomcompleet nemen wij het totale boomonderhoud over, voor een periode van tien jaar, voor een vastgesteld bedrag. Totaalontzorging met heldere prestatieafspraken en volledige verantwoordelijkheid. Gegarandeerd gezonde bomen met minder kosten. We werken volledig autonoom, er is geen aansturing of projectmanagement vanuit uw gemeente meer nodig.

Boombeheerssoftware

De prestaties worden vastgelegd in een SLA, Service Level Agreement. In ons boombeheersoftware worden naast de werkzaamheden ook de staat van de bomen vastgelegd.Op deze manier voldoet u 10 jaar lang gegarandeerd aan de gestelde zorgplicht. Naast de volledige aandacht voor de bomen, hebben we ook oog voor het menselijk aspect. Gemeentemedewerkers kunnen worden ingezet, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van onze boomspecialisten kunnen zij diverse ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Achterstalligonderhoud, visuele inspectie en nader technisch onderzoek vraagt om maatwerk. Pius Floris Boomverzorging kan u dit allemaal aanbieden met het ‘boomcompleet’ concept.

Boomcompleet aanvragen

Om de vitaliteit en de veiligheid van uw bomen te garanderen kunt u direct boomcompleet aanvragen bij onze boomadviseurs. Onze boomadviseur Bert van Polen kunt u bereiken via telefoon, mail of via deze pagina. Het aanvragen van boomcompleet betekent dat u voor een langere periode het onderhoud van u boom verzorgd.

Foto's van Boomcompleet

Labels voor deze dienst:

Boomverzorging

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam