T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Bert van Polen

Bert van Polen
Projectadviseur

T: 06 - 49 41 06 66
E: b.vanpolen@piusfloris.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Boomgarantie

Boomgarantie voor duurzaamheid

Uw boomgarantie voor duurzaamheid: Clever Green Solutions. Een groenproject is pas geslaagd als het beoogde eindbeeld ook daadwerkelijk wordt behaald. In samenwerking met de opdrachtgever, de architect en andere betrokken partijen wordt gezocht naar de meest optimale groenoplossing.

Vooraf worden de doelstellingen geformuleerd, waarna bij de uitvoering gelet wordt op optimale groeiplaatsinrichting, hoge kwaliteit van beplanting en vakkundig plantwerk. Met de juiste nazorg en structurele monitoring wordt de opdrachtgever volledig ont-zorgt.

Clever Green Solutions

Clever Green Solutions werkt volgens het SMART managementprincipe: SPECIFIEK (formulering doelstellingen) MEETBAAR (garantie op groei) ACTIEGERICHTHEID (aanleg en onderhoudsuitvoering) REALISTISCH (haalbaar) TIJDSGEBONDEN (afgesproken jaren) . Clever Green Solutions uw garantie voor een geslaagd project.

Contact met boomadviseur

Voor verdere informatie over de boomgarantie kunt u contact opnemen met onze adviseur Bert van Polen.

 

Foto's van Boomgarantie

Labels voor deze dienst:

Boomverzorging

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam