T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Zwemvijvers - Jorrit Zwart

Jorrit Zwart
Projectadviseur

T: 06 - 49409500
E: jzwart@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Businessline Biotop

Wat is een businessline biotop?

De nieuwe zwembadwet maakt het mogelijk om zwemvijvers voor commerciële doeleinden te bouwen. De Ginkel Groep bouwt natuurzwembaden voor commerciële doeleinden onder de vlag van de Businessline Biotop.

Zwemvijvers, zonder toevoeging van chemicaliën en UV technieken, zijn een volwaardig duurzaam alternatief voor het chloorzwembad.

Het ontwerpen van een natuurzwembad vereist kennis. Deze kennis is opgedaan door ons jarenlange Biotop partnerschap. Hierdoor hebben wij inzicht gekregen in de ontwikkeling van openbare natuurzwembaden in o.a. Duitsland en Oostenrijk. Al onze Nederlandse projecten worden in samenwerking met het Duitse ingenieursbureau Wasserwerkstatt ontworpen. Zij zijn in Europa een absolute autoriteit op dit gebied. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat u de gewenste kwaliteit krijgt en dat de zwemvijver een uithangbord wordt van uw bedrijf.

Foto's van Businessline Biotop

Labels voor deze dienst:

Zwemvijvers en waterpartijen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam