T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Walter van de Werken

Walter van de Werken
Projectadviseur

T: 06 - 49 40 56 66
E: wvandewerken@ginkelgroep.nl

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Upload hier een tekening van uw architect.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Dakterras

De mogelijkheden van dakterrassen

Veel mensen denken bij een dakterras aan een vlonder met een paar plantenbakken en onderschatten hoeveel kanten je eigenlijk op kunt met een dakterras. Vaak zijn er verrassend veel meer mogelijkheden! Wij werken met passie aan exclusieve dakterrassen die u nergens anders ziet. Deze moderne dakterrassen kennen bijzondere elementen zoals bijvoorbeeld een zonnezeil; pergola; een jacuzzi; groene privacyschermen; een zitmeubel geïntegreerd in een plantenbak. Wij maken dakterrassen van ontspannende zit-plekken tot lounche tuinsets met veel planten en veel groen.

Er zijn kortom teveel mogelijkheden om even op te noemen. U kunt van uw dakterrassen een echt ‘leefdak’ maken. Een groene oase midden in het drukke stadsleven waar uw helemaal tot rust komt. Of een gezellige, sfeervolle plek waar u lekker gaat borrelen met vrienden of familie. Het onderhoud van een dakterras is te vergelijken met een normale tuin, maar dat hangt er natuurlijk maar net van af hoe u uw dakterras inricht.

Dakterrassen als leefdaken

Dakterrassen zijn een toevoeging aan uw appartement of woning. Een dakterras kunt u gebruiken als leefdak. Een plek waar u heerlijke kunt genieten van uw tuin. Op het dak vindt u past echt rust en kunt u genieten van de ruimte om u heen. Op het dak kunt u veel gemakkelijker genieten van privacy, omdat bijna niemand je kan zien zitten.

Onze adviseurs helpen u met uw daktuin en dakterrassen. Samen met u wordt er gekeken naar de ideale oplossing voor uw dak. Uw wensen worden besproken en aan de hand daarvan wordt het dakterras ontworpen dat volledig bij uw wensen past. Het is belangrijk dat u het dakterras laat aanleggen door specialisten, want zij kunnen garanderen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw eigen dakterras. Wilt u ook lekker loungen, genieten en beleven? Laat u dan inspireren door onze adviseurs!

Het aanleggen van een dakterras door Koninklijke Ginkel Groep

Bent u geïnteresseerd in het aanleggen van een dakterras of wilt u graag wat meer informatie over de aanleg van een dakterras ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw ideale dakterras.

 

 

 

 

Foto's van Dakterras

Labels voor deze dienst:

Daktuinen en dakterrassen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam