T 0318 51 90 39

Eindbeeldgarantie

Bij alles dat u koopt, wilt u zeker zijn van het resultaat. Iedereen zou balen als het geleverde product totaal anders is dan besteld. Helemaal wanneer de kwaliteit aanzienlijk minder is. Bij diensten is dat net zo. U verwacht dat u kwaliteit bestelt en dat aan uw verwachtingen voldaan wordt. Bij natuurprojecten is dat vaak lastiger. Planten en bomen zijn levende wezens waar het goed of slecht mee kan gaan. Afhankelijk van hun gezondheid en de verzorging, kan dit het uiterlijk behoorlijk aantasten. Het resultaat valt dan tegen.

Voldoen aan alle verwachtingen

Bij Ginkel Groep bespreken wij daarom van tevoren wat u kunt verwachten. We zeggen wat we gaan doen en vertellen u welk resultaat dat oplevert. Vervolgens gaan wij keihard aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. U krijgt dan precies wat u in gedachten had en precies wat we hadden afgesproken. Het is zeker geruststellend om dat van tevoren al te weten!

Bij Ginkel Groep hebben we inmiddels erg veel ervaring kunnen opdoen in alles wat met tuinieren en landschapsinrichting te maken heeft. Wij weten precies waar we op moeten letten, wat er moet gebeuren en hoe het beste resultaat te behalen is. We hebben het namelijk al vaak gedaan. Wij kunnen u daarom garantie geven over het eindresultaat. U weet dus van tevoren dat u niet teleurgesteld gaat zijn!

Foto's van Eindbeeldgarantie

Labels voor deze dienst:

Innovatief groen

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam