T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Walter van de Werken

Walter van de Werken
Projectadviseur

T: 06 - 49 40 56 66
E: wvandewerken@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Groene gevels buiten

Groene gevels buiten van enorme toegevoegde waarde

Dankzij innovatieve ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van groene gevels ongekend. Een groene gevel is de oplossing bij uitstek in stedelijk gebied waar gebrek is aan ruimte.

Beplanting groene buitengevel

Het toepassen van een uitgekiende balans tussen groenblijvende en bladverliezende beplantingen waarborgt de groene uitstraling jaarrond. Van voorjaar tot najaar dragen bloeiende beplantingen bij aan een plezierige leefomgeving.

Irrigatiesysteem voor een groene gevel

Water en meststoffen worden volautomatisch toegevoegd middels druppelleidingen en het hierbij horende irrigatiesysteem. Bij hele grote groenwanden wordt gebruik gemaakt van een web-based irrigatiesysteem waarmee de plantenwand 24/7 op afstand worden gemonitord.

Voordelen groene wand

Groene gevels verbeteren onze milieu- en levensomstandigheden.
Een aantal voordelen zijn:

  • fijnstofbinding
  • verminderen stedelijke opwarming
  • geluidsreductie
  • bestrijding van graffiti
  • CO2-binding

Onderhoud van een groene gevel buiten

Het onderhoud van groene binnenwanden is specialisten werk. De Koninklijke Ginkel Groep heeft veel groene gevels in onderhoud en bezit de kennis om uw groenwand blijvend in topconditie te houden. Zodat u kunt blijven genieten!

Garantie

Het totale proces van technische engineering en ontwerp, beplantingsplan, voorkweken plantpanelen, montage, oplevering tot en met het all-inclusive onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Totale ontzorging op alle disciplines en dat met een totale projectgarantie.

Afhankelijk van het type groenwand kan dit oplopen tot wel tien jaar.

Foto's van Groene gevels buiten

Labels voor deze dienst:

Groene gevels

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam