T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Mark Rotteveel

Mark Rotteveel
Projectadviseur

T: 06 - 51 22 38 03
E: mrotteveel@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Natuurtechnisch advies

Onze adviseurs zijn, in samenwerking met Heem, dagelijks actief met het terugbrengen en ontwikkelen van natuur in de stedelijke omgeving. Zij hebben zich gespecialiseerd in inheemse, kruidenrijke vegetaties. Met name de koppeling met de bebouwde omgeving en het toekomstig gebruik speelt daarbij een belangrijke rol.

Specifiek voor uw project kunnen de adviseurs van de Ginkel Groep betrokken worden om een op de toekomst afgestemd natuurtechnisch advies te realiseren. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat grenzen en mogelijkheden breed verkend worden. Daaruit volgt echter een praktisch en realistisch advies.

Via de partner-adviesbureaus van Heem kunnen tevens bredere en ingewikkelde vraagstukken voor u opgelost worden. Zo kunt u bij ons terecht voor inventarisatie, monitoring, uitvoering van ecologische quickscans, complete inrichting en beheeradviezen.

 

Foto's van Natuurtechnisch advies

Labels voor deze dienst:

Natuurontwikkeling

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam