T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Bart Dijkman

Bart Dijkman
Vestigingsleider

T: 06 - 53 64 73 22
E: bdijkman@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Planten in potten

Groen in gebouwen vraagt om specifieke kennis van planten en bomen.

Maar ook bijvoorbeeld temperatuur, daglicht en luchtvochtigheid zijn van invloed op binnenbeplantingen. Dat vereist dus maatwerk!

Onze medewerkers hebben kennis van zaken en geven u advies over de talrijke mogelijkheden.

Planten in potten kunnen in diverse vormen, kleuren, soorten en maten worden toegepast. Voor ieder interieur is iets passends te bedenken.

Het gebruik van natuurlijke materialen, vanuit mis- of overproductie of recycling, verdient onze voorkeur.

Zo maken we de wereld samen met u daadwerkelijk groener!

 

Foto's van Planten in potten

Labels voor deze dienst:

Interieurbeplanting

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam