T 0318 51 90 39

Contactpersoon

Ginkelgroep

Neem contact met ons op.
Bel of mail ons:

T: 0318-519039
E: info@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?

Tuinonderhoud

Wat is belangrijk bij tuinonderhoud?

Een sfeervolle tuin met planten die in bloei staan, daar wilt u van genieten. Maar voordat het zo ver is, moeten de handen uit de mouwen. Snoeien, maaien en het onkruid de tuin uit; het tuinonderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. En dat heeft niet iedereen. Uiteraard kunt u voor het tuinonderhoud ook de hoveniers van de Koninklijke Ginkel Groep inschakelen.

Onderhoud van uw tuin uitbesteden

Het onderhoud van een tuin moet u niet onderschatten. Wie niet precies weet welke werkzaamheden wanneer plaats moeten vinden, doet de planten, struiken en hagen tekort. Daar komt bij dat u dan ook niet optimaal kunt genieten van de natuur dichtbij huis. Dat is jammer, zeker omdat veel mensen bij zonnig weer graag in hun tuin zitten.

Er zijn veel particulieren en bedrijven die het onderhoud van de tuin uitbesteden aan de Koninklijke Ginkel Groep. De redenen die daar aan ten grondslag liggen verschillen. Vaak is de wil er wel, maar ontbreekt de tijd of is de klant niet in staat om de tuin te onderhouden. Hoe het ook zij, onze hoveniers maken graag vuile handen, zodat u de handen vrij houdt voor andere activiteiten. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van een onderhoudsvrije tuin.

Tuinonderhoud in allerlei vormen

Elke tuin is uniek en vergt zorgvuldig onderhoud. De Koninklijke Ginkel Groep biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Hieronder sommen we er enkele op:

  • Seizoensonderhoudsbeurt
  • Periodiek onderhoud
  • Regulier wekelijks of maandelijks onderhoud
  • Tuin Plus Service

De Tuin Plus Service is een speciaal ‘ontzorgprogramma’, waarbij onze hoveniers niet alleen zorg dragen voor uw tuin, maar ook aandacht besteden aan andere onderdelen van de buitenruimte van uw woning.

Tuinonderhoud op maat

In overleg met u stellen we graag een servicepakket samen, zodat u precies weet wanneer en hoe vaak het tuinonderhoud plaatsvindt. Als u wilt, kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken om uw vragen en wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we ook een goede inschatting maken van de kosten van het tuinonderhoud. Neem gerust contact op!

Projecten van Tuinonderhoud:

Deze prachtige ecologische tuin is drie jaar geleden aangelegd door Van Ginkel Veenendaal B.V. tuinonderhoud Veenendaal. De tuin grenst aan landerijen. De tuin loopt natuurlijk over in deze landerijen. Aan het einde van de tuin ligt namelijk een paddenpoel omgeven door Heem natuurontwikkeling. Deze poel is een geschikte leefomgeving voor kikkers, padden, salamanders, libellen en andere insecten. Door een speciale beregeningsinstallatie komt het overtollige regenwater in deze poel terecht. Prachtig verblijf De konijnen van deze familie hebben een prachtig onderkomen. Zij verblijven in een speciaal voor hen gebouwd verblijf voorzien van een daktuin. Groene en levende tuin, tuinonderhoud Veenendaal In deze groene en levende tuin is tijdens de aanleg rekening gehouden met de wensen van de eigenaar en het milieu. Deze tuin wordt door Van Ginkel Veenendaal B.V. onderhouden. Wilt u ook uw groene en levende tuin laten onderhouden? Neem dan contact met ons op.

Infor Barneveld is het voorbeeld van een optimale terreininrichting bij een bedrijf. Functionaliteit in balans met omgeving en uitstraling. De Koninklijke Ginkel Groep heeft, in samenwerking met o.a. Bureau Hager & Huigens, in 2012 het bedrijfsterrein gerealiseerd. Zowel aanleg als onderhoud wordt door Van Ginkel Veenendaal B.V. uitgevoerd. Er is in het ontwerp gekozen voor vaste planten, gazon en verhardingen.   Infor verandert op fundamentele wijze de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 73.000 klanten in 200 landen hun bedrijfsvoering te verbeteren, groei te stimuleren en stelt ze in staat zich snel aan te passen aan veranderingen die het bedrijfsleven van ze vraagt. Infor biedt zeer branche specifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, met een innovatieve gebruikerservaring die eenvoudig, transparant en elegant is.

Wat klanten over ons zeggen

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam