T 0318 51 90 39

Tuinonderhoud

Wat is belangrijk bij tuinonderhoud?

Een sfeervolle tuin met planten die in bloei staan, daar wilt u van genieten. Maar voordat het zo ver is, moeten de handen uit de mouwen. Snoeien, maaien en het onkruid de tuin uit; het tuinonderhoud vergt tijd, kost energie en vereist kennis. En dat heeft niet iedereen. Uiteraard kunt u voor het tuinonderhoud ook de hoveniers van de Koninklijke Ginkel Groep inschakelen.

Onderhoud van uw tuin uitbesteden

Het onderhoud van een tuin moet u niet onderschatten. Wie niet precies weet welke werkzaamheden wanneer plaats moeten vinden, doet de planten, struiken en hagen tekort. Daar komt bij dat u dan ook niet optimaal kunt genieten van de natuur dichtbij huis. Dat is jammer, zeker omdat veel mensen bij zonnig weer graag in hun tuin zitten.

Er zijn veel particulieren en bedrijven die het onderhoud van de tuin uitbesteden aan de Koninklijke Ginkel Groep. De redenen die daar aan ten grondslag liggen verschillen. Vaak is de wil er wel, maar ontbreekt de tijd of is de klant niet in staat om de tuin te onderhouden. Hoe het ook zij, onze hoveniers maken graag vuile handen, zodat u de handen vrij houdt voor andere activiteiten. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van een onderhoudsvrije tuin.

Living Pool Voorburg 11 300x225 - Tuinonderhoud

Tuinonderhoud in allerlei vormen

Elke tuin is uniek en vergt zorgvuldig onderhoud. De Koninklijke Ginkel Groep biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Hieronder sommen we er enkele op:

  • Seizoensonderhoudsbeurt
  • Periodiek onderhoud
  • Regulier wekelijks of maandelijks onderhoud
  • Tuin Plus Service

De Tuin Plus Service is een speciaal ‘ontzorgprogramma’, waarbij onze hoveniers niet alleen zorg dragen voor uw tuin, maar ook aandacht besteden aan andere onderdelen van de buitenruimte van uw woning.

mf18660 1 300x200 - Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

In overleg met u stellen we graag een servicepakket samen, zodat u precies weet wanneer en hoe vaak het tuinonderhoud plaatsvindt. Als u wilt, kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken om uw vragen en wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we ook een goede inschatting maken van de kosten van het tuinonderhoud. Neem gerust contact op!

Contactpersoon

Ginkelgroep

Neem contact met ons op.
Bel of mail ons:

T: 0318-519039
E: info@ginkelgroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies nodig?