Duurzaam vergroenen van de leefruimte

Duurzaam vergroenen, dat is wat Koninklijke Ginkel Groep belangrijk vindt. De hovenier richt zich op het vergroenen van zowel de privé-, zakelijke of de leefomgeving. Daarbij is een belangrijk statement van de hovenier Veenendaal: “Niet reageren, maar creëren.”

Met respect voor de natuur voert Koninklijke Ginkel Groep haar werkzaamheden uit. Waarbij het verslechterde milieu als een kans wordt gezien. Hierbij zijn de volgende factoren van groot belang:

  • Duurzaamheid
  • Gezondheid
  • Welzijn
  • Beleving

 

Hovenier met hoog kwaliteitsniveau

Alle werknemers van hovenier Koninklijke Ginkel Groep zijn ervaren hoveniers met veel kennis en kunde. Hierbij wordt persoonlijke ontwikkeling van de medewerker zeer gestimuleerd. De werknemer is immers zeer bepalend voor het succes van de organisatie.

Koninklijke Ginkel Groep waarborgt kwaliteit in de breedste zin van het woord. Dit doen zij door hun afspraken ten alle tijden na te komen. Daarnaast werken zij aan een langdurige relatie met klanten. Klanttevredenheid is bij de hovenier uit Veenendaal het allerbelangrijkst.

 

Wat we doen

Koninklijke Ginkel Groep is een zeer veelzijdige hovenier. De hovenier uit Veenendaal houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:

 

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal?

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Veenendaal, dan zit u goed bij Koninklijke Ginkel Groep. Altijd hoge kwaliteit en helemaal naar uw wens. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan, of neem contact met ons op.