Behoud de functionaliteit en uitstraling

Het is belangrijk dat een zwembad eruit ziet als een zwembad. Dit maakt het immers uitnodigend om lekker het water in te gaan. Hetzelfde geldt voor de zuiverheid van het water. De kwaliteit van de zuivering en de helderheid van het water mag niet afnemen doordat er geen chloor meer wordt gebruikt. Gelukkig biedt de natuur voldoende mogelijkheden om het water te filteren. Wij hebben zoveel vertrouwen en ervaring in de zuiverende capaciteiten van de natuur dat wij u maarliefst 10 jaar lang garanderen dat het water kraakhelder blijft.

Natuurlijk gezuiverde zwembaden zijn al getest en bewezen

Ginkelgroep heeft al verschillende natuurlijk gezuiverde zwembaden en zwemvijvers aangelegd en geïnstalleerd. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook grotere projecten zoals publiekelijk toegangbare zwembaden. Een fantastisch voorbeeld daarvan is zwembad De Peppel in Ede. Daar hebben wij alle buitenbaden reeds voorzien van natuurlijke zuivering.

Een natuurlijk gezuiverd zwembad voelt gezond

Vergelijk uw ervaringen eens tussen het zwemmen in een zwembad en zwemmen in een meer. Iedereen die wel eens in een prachtig, natuurlijk meer heeft gezwommen, realiseert zich nu dat het water zelfs anders aanvoelde. Het voelt gezond om te zwemmen in natuurlijk water, waar geen chemische processen mee gemoeid zijn geweest. Een natuurlijk gezuiverd zwembad heeft daarom niet alleen voordelen voor de natuur maar ook voor de mens.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een natuurlijk gezuiverd zwembad? Neem dan contact met ons op. Geen project is ons te groot of te klein. U kunt dus ook gebruik maken van onze diensten als u een zwembad in de tuin heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een gesprek of offerte is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Jorrit Zwart
Zwemvijver Bathmen

Projectadviseur Zwemvijvers en particuliere tuinen