Pius Floris Boomverzorging en Boomadvies trekt ook dit jaar weer van januari tot en met april met een Roadshow door Nederland. Op zeven locaties worden speciale informatiemiddagen georganiseerd. Er staan vier lezingen op het programma over boomverzorging.

 

De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen die als opdrachtgever professioneel betrokken is bij groenbeheer.

 

Pius Floris is de specialst op het gebied van boomverzorging en boomadvies. Met dertien vestigingen zijn zij Nederlands marktleider en altijd dichtbij. Eén keer per jaar komen we naar u toe met een unieke Roadshow. De Pius Floris Roadshow is een uitgelezen kans om in relatief korte tijd kennis te maken met de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van boomverzorging.
Dit keer staan er onder meer lezingen op het programma over monitoringswerk bij bouwprojecten in combinatie met Quickscan kabels en leidingen ter voorkoming van onnodige schades, de uitkomsten van diverse onderzoeksresultaten door TFI groeiplaatsverbetering met als titel ‘Bezuinigen door te investeren!’ en als afsluiting de laatste ontwikkelingen rond stabiliteitsmetingen!

 

De Pius Floris vestigingen binnen de Koninklijke Ginkel Groep organiseren Roadshows in Hardenberg, Leiderdorp en Rhenen. U kunt zich nog opgeven voor de volgende Roadshow:

 

Woensdag 4 maart             Veenendaal                                                12.00 – 16.00 uur

 

Meld u nu aan via www.piusfloris.nl