Clever Green Solutions is een samenwerking tussen hoogwaardig geselecteerde partners. Clever zorgt voor een zorgvuldige selectie en vakbekwame aanplant van bomen en beplanting voor uw groenproject. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Vervolgens is ook de nazorg, de monitoring en het onderhoud jarenlang in onze bekwame handen. We zorgen voor een correcte uitvoering van alle fases in het traject en nemen de verantwoordelijkheid voor het bereiken van het gewenste beeld van u over en geven hierop een garantie van 10 jaar. De Artist Impression gaat leven!

 

Samen met u als opdrachtgever, de architect en andere betrokken partijen zoeken we naar de meest optimale groenoplossing. We bepalen samen de doelstellingen, zoals het verkrijgen van een grotere biodiversiteit, het verbeteren van de luchtkwaliteit, het vergroten van de capaciteit van waterberging of het reduceren van de temperatuur in stedelijk gebied.

 

http://www.clevergreensolutions.nl/

 

Mocht u vragen hebben over onze nieuwe activiteit Clever Green Solutions of wilt u eens van gedachten wisselen, dan kunt u contact opnemen met onze projectadviseur Mark Rotteveel.

 

Duurzaam vergroenen doe je met elkaar!

 

 

Klik hier voor een Clever Green Solutions project