Afgelopen donderdag is het hoogste punt van de bouw van Spa Soesterberg bereikt en gevierd. Koninklijke Ginkel Groep is al ruim twee jaar betrokken bij de ontwikkeling van het nieuw te bouwen wellness resort in Soesterberg.

 

In december starten we met de aanleg van de buitenruimte waar onder meer een zwemvijver deel van uitmaakt. Dit wordt de eerste professionele zwemvijver bij een wellness resort in Nederland.

 

In september 2015 staat de opening van de nieuwe SPA Soesterberg gepland. Dan zeggen ze HELLO tegen dit prachtige nieuwe onderkomen dat wellness, health en lifestyle gaat ademen. Helaas zeggen ze GOODBYE tegen de huidige locatie: Sauna Soesterberg. Deze locatie moeten ze verlaten door een wijziging in het bestemmingsplan.

 

Op de nieuwe locatie komt een SPA & Wellness resort van ca. 5.000 m² dat zich niet alleen richt op ontspanning maar ook preventie en wellness als gezonde leefstijl. De eigenaren Marco en Lisette Snoek zitten vol plannen voor de nieuwe locatie maar ook het huidige Sauna Soesterberg.

 

SPA Soesterberg (1)