Tijdens het evenement Tuinidee 2016 in Den Bosch heeft de Koninklijke Ginkel Groep de eerste prijs uitgereikt gekregen in de ‘ Zwemvijver van het jaar – competitie ’.

We mochten dit jaar twee nominaties ontvangen, voor twee wellnesstuinen in Vught en Heemstede. Beide tuinen hadden een nominatie ontvangen in respectievelijk de categorieën Particuliere zwemvijver en Natuurzwembad. Uiteraard zijn wij er erg trots op dat wij twee keer genomineerd zijn, beide projecten zijn overigens ontworpen door Studio Redd exclusieve tuinen!

De branchevereniging VHG organiseert namelijk de verkiezing voor de “Zwemvijver van het jaar” en op zaterdag 27 februari werd de winnaar bekend gemaakt. De vakjury besloot om de eerste prijs aan de Koninklijke Ginkel Groep / Studio REDD toe te kennen! De zwemvijver in Heemstede kwam als beste uit de bus in de categorie “Natuurzwembad”.

Het eindoordeel van de jury luidde :

“Deze tuin met natuurlijk zwembad ligt in een lommerrijke wijk. Met trapveldje, zwembad en twee terrassen een ideaal ingerichte plek voor het buitenleven van het hele gezin. Het zwembad heeft een goede waterkwaliteit en is mooi in het groen geïntegreerd. De consequente inpassing van de bamboevlonder geeft rust in het ontwerp en draagt bij aan de natuur- en groenbeleving”

Klik HIER voor een impressie van Studio Redd