Zes unieke Roadshows

Pius Floris Boomverzorging behoort tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Het delen van kennis is een belangrijke pijler. Elk jaar trekken we daarom het land door met een aantal unieke Roadshows. De Pius Floris Boomverzorging Roadshows zijn een uitgelezen kans om in relatief korte tijd kennis te maken met de belangrijkste ontwikkelingen op ons vakgebied.

In het najaar van 2019 vinden de Roadshows plaats in Frederiksoord (12/9), Rhenen (26/9), Amsterdam (10/10), Dordrecht (31/10), Eindhoven (14/11) en Hasselt (28/11).

Toegang tot de Roadshows is gratis. De uitnodiging voor de Roadshows download u hier: Pius Floris Roadshow uitnodiging (PDF).

Aanmelden voor de Roadshow

De (meer)waarde van bomen met een toekomst

Het thema van de Roadshows is: ‘De (meer)waarde van bomen met een toekomst’. We staan voor een enorme uitdaging om onze steden leefbaar te houden. Voor leefbare steden zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van de voordelen die groen ons biedt. De ecosysteemdiensten die onder andere bomen ons leveren worden echter zelden op hun echte waarde ingeschat.

Tijdens de Roadshows laten wij u zien op welke wijze Pius Floris Boomverzorging het programma i-Tree gebruikt om de waarde van bomen inzichtelijk te maken. Daarnaast laten wij u het belang zien van goede groeiplaatsen en de juiste soortkeus. Bomen in onze steden vragen om duidelijke (beleid)keuzes. Alleen zo creëren we een toekomstbestendig bomenbestand met een meerwaarde.