Op 30 mei jl. zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de verkiezing Healthy Urban Office Challenge (HUOC).

Wij zijn er erg trots op dat wij de Publieksprijs 2018 uitgereikt hebben gekregen.

De HUOC is een initiatief van de Economic Board Utrecht. Deze verkiezing gaat specifiek over inspirerende organisaties met ambitieuze projecten om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken. Denk aan bijvoorbeeld; energiebesparing, hergebruik van grondstoffen, duurzame mobiliteit, vitaliteit en gezond binnenklimaat.

Feit dat de Koninklijke Ginkel Groep met de nieuwe huisvesting in Veenendaal tot de drie finalisten behoorde was al een enorme opsteker. De jury keek bij de beoordeling vooral naar overall ambitie, integraliteit, innovativiteit, brede toepasbaarheid en de mate waarin het project anderen inspireert om hun kantoor te verduurzamen.

De herbestemming van een oud pand (kerkgebouw), het toepassen van duurzame items en de aandacht die het bedrijf heeft voor educatie heeft veel indruk gemaakt op niet alleen de jury maar ook bij het brede publiek.

Daar waar mede-finalist Arcadis met de eerste prijs van de jury naar huis ging (wij waren een sterke 2e!), won de Koninklijke Ginkel Groep de Publieksprijs.

Een ding was duidelijk: met deze prijs heeft de Koninklijke Ginkel Groep niet alleen zichzelf maar ook ondernemend Veenendaal goed op de kaart gezet!

Dank aan allen die hun stem hebben uitgebracht op ons!