Vergaderen en flexwerken op de Vakbeurs Facilitair 2013 in Den Bosch

Op 16, 17 en 18 januari 2013 komt facilitair Nederland weer bij elkaar op de Vakbeurs. Zou u ook zo graag buiten de files rijden, nog even wat dingen afronden voor u de beursvloer op gaat of een overleg inplannen op de beurs? Dat kan ook dit jaar weer op de vakbeurs facilitair.

 

De Vakbeurs Facilitair, Hago Next en Ahrend bieden deze dienst gratis aan alle bezoekers van de beurs aan. Samen met onze partners DessoNespressoWatercompanyGinkel GroepPlanon en Quispel.com realiseren we 40 flexibele werkplekken en twee vergaderruimtes voor 8 personen op de Vakbeurs.

 

In de flexruimte kunt u het nieuwste meubilair van Ahrend voelen, zien en gebruiken, de vloerbedekking van Desso zien, ervaren wat de interieurbeplanting van de Ginkel Groep voor een ruimte kan doen, genieten van een heerlijk kopje koffie van Nespresso of een verfrissend glaasje water van de Watercompany. De gastvrije vakschoonmakers van Hago Next zorgen ervoor dat de flexruimte er altijd piekfijn uitziet en Planon maakt het mogelijk online een vergaderruimte te reserveren.
Uw waardevolle spullen kunt u veilig opbergen in één van de kluisjes van Quispel.com, terwijl u de beursvloer op gaat.

 

De flexplekken zijn voor iedereen te gebruiken en niet te reserveren, de vergaderruimtes zijn voor tijdsblokken van maximaal twee uur te reserveren.