Wij zijn trots om te melden dat de Koninklijke Ginkel Groep genomineerd is voor de Healthy Urban Office Challenge (HUOC).

Met nog twee finalisten gaan we de competitie aan om deze prijs te winnen!

De HUOC is een initiatief van de Gemeente Utrecht, Gemeente Amersfoort, Provincie Utrecht en de Economic Board Utrecht met als doel om inspirerende organisaties die ambitieus bezig zijn om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken, de aandacht te geven!

We waren zelf al aardig onder de indruk van ons nieuwe pand maar onze buitenwereld ook!!

Naast de Vakjuryprijs is er dit jaar ook een Publieksprijs en om die reden doen wij iedereen een vriendelijk verzoek om een stem uit te brengen op de Koninklijke Ginkel Groep.

Dat kan je doen via onderstaande link, alvast dank en we houden iedereen op de hoogte!

Klik HIER om je stem uit te brengen, dank je wel!

Delen mag zeker!!

 

In een voormalige kerk in Veenendaal is de Koninklijke Ginkel Groep gevestigd. Het pand is een Rijksmonument dat volledig getransformeerd is tot kantoor. De Koninklijke Ginkel Groep heeft een leegstaand cultuurhistorisch gebouw een nieuwe functie en daarmee toekomst gegeven. Hier is een ondernemer aan zet die een duidelijke visie heeft op duurzaam ondernemen, aldus het expertpanel. Er is aandacht voor hergebruik van materialen, aanwezigheid en beleving van groen. In de toekomst gaat de Koninklijke Ginkel Groep de stap zetten naar elektrisch vervoer in samenwerking met Pon. Bovendien is de Koninklijke Ginkel Groep een erkend leerbedrijf en maken zij jongeren bewust van duurzaam ondernemen.