De winnaar van de Zilveren Haring 2013 van de BedrijvenKring Veenendaal (BKV) is Wim van Ginkel van de Koninklijke Ginkel Groep. Dit is tijdens de Haringparty van de BKV bij Restaurant Mucha bekendgemaakt. Niet alleen bestaat het bedrijf precies 110 jaar, het heeft in die tijd ook een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Wim is de vierde generatie Van Ginkel die aan het roer staat.

Koos Rodenburg, Wim van Ginkel, Wethouder Marco Verloop
BKV-voorzitter Koos Rodenburg heeft de nog niets vermoedende Wim van Ginkel tijdens de Haringparty naar voren geroepen om hem te feliciteren met het 110-jarig bestaan van de Koninklijke Ginkel Groep en liet Wim vertellen over zijn prachtige familiebedrijf.
Wim van Ginkel: ,,Door een opmerking van mijn vader realiseerde ik me toen weer eens goed wat een mooi bedrijf we met elkaar hebben opgebouwd”. Direct na deze uitspraak kreeg hij tot zijn grote verrassing te horen dat hem de Zilveren Haring is toegekend vanwege de manier waarop hij als ondernemer Veenendaal positief op de kaart zet.

 

De Koninklijke Ginkel Groep manifesteert zich landelijk als vooruitstrevend groenvoorziener. Groene wanden, daktuinen en zwemvijvers zijn een paar van de nieuwe ontwikkelingen waar Van Ginkel mee voorop loopt.

 

Het 110-jarig jubileum wordt onder andere gevierd met een cadeau voor de inwoners van Veenendaal: het opknappen van het plantsoen aan de Wilhelminastraat.
Afgelopen vrijdag 7 juni vond het jubileumfeest plaats voor alle duurzaamheidwerkers van de Koninklijke Ginkel Groep en hun partner, in totaal circa 275 mensen.

 

Onder het thema Groen en Gezondheid organiseert de Koninklijke Ginkel Groep dit jaar zes bijeenkomsten waarvan er nog drie op de planning staan. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos opgeven via https://www.ginkelgroep.nl/bijeenkomsten/. De eerstvolgende bijeenkomst is De groene leefomgeving van de toekomst en vindt plaats op donderdag 27 juni.