T 0318 51 90 39

Over ons

Over ons

Wij zijn een modern, innovatief en sociaal bewogen familiebedrijf. Over ons, wij zijn in 1903 het bedrijf opgericht en momenteel staat de 4e generatie Van Ginkel aan het roer.

Ooit begonnen met de verkoop van zaden en later uitgebreid met een bloemisterij en een tuincentrum. Van daaruit bleek dat er een behoefte was aan hovenierswerkzaamheden. Dat was het moment om het bedrijf te laten doorontwikkelen naar een allround groenbedrijf.

Met oog voor veel innovatieve toepassingen in het groen is de organisatie door de jaren heen gegroeid naar de Koninklijke Ginkel Groep, waarbij vanuit 6 vestigingen alle groene activiteiten tot uitvoer worden gebracht.

In 2003, ons 100-jarig bestaan, ontvingen wij het predicaat ‘Koninklijk‘ waar we erg trots op zijn!

Ons personeel

Onze 250 loyale medewerkers zijn dagelijks actief met allerlei groene activiteiten, daar zijn we goed in en het geeft ons het goede gevoel!

Wij gaan er van uit dat elk individu specifieke talenten heeft en daarom willen wij onze medewerkers een werkomgeving bieden waarin ze zich kunnen ontplooien.

Kennis, kwaliteit en een goede houding zijn voor onze medewerkers echte speerpunten waarbij ze voldoende ruimte moeten krijgen om zich te ontwikkelen.

Wij noemen onze medewerkers; duurzaamheidwerkers want werken in het groen is werken aan duurzaamheid!

Ons klantenbestand

De organisatie richt zich op alle groene facetten in de leefomgeving waarbij we met onze activiteiten een breed scala aan opdrachtgevers bedienen.

Dat varieert van particulieren, bedrijven, instellingen, woningcorporaties, gemeentelijke overheden tot intermediairs als (landschaps-) architecten en stedenbouwkundigen.

Ons gedachtengoed

Wij stellen dat we duurzaam vergroenen en dat impliceert een nauwe band met onze natuur. Wij zijn zeer gedreven om goed voor de natuur te zorgen en trots te zijn op de prachtige groene projecten en landschappen in ons land.

Daarmee werken we aan de kwaliteit van leven van onze medemensen en aan de instandhouding van flora en fauna op deze aarde.

Over ons

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.