T 0318 51 90 39

De plek waar inspiratie en kennis elkaar ontmoeten.

Schermafbeelding 2015 07 01 om 10.12.41 300x86 - KGG Campus

KGG Campus is de plek waar inspiratie en kennis elkaar ontmoeten. Het uiteindelijke doel van dit platform is dat de basis wordt gelegd voor het verwezenlijken van ideeën en het toepassen van kennis.

KGG Campus is een afgeleide van de Hippocampus; een deel van de hersenen wat het opslaan van nieuwe herinneringen reguleert.

Het gaat hierbij om specifieke kennis, prikkels of gebeurtenissen die interessant of belangrijk bevonden worden. kortom; het gaat om de opslag van nieuwe kennis in de hersenen.

Daarnaast speelt de Hippocampus een verbindende rol tussen het korte- en langetermijngeheugen en heeft het een functie in de ruimtelijke oriëntatie!

Als laatste betekent Campus in het latijn ‘open ruimte’ of ‘veld’ en is het de aanduiding in de moderne tijd van een universiteitsomgeving.

Wij zien KGG Campus dan ook als de omgeving waar de verbinding tot stand komt tussen inspiratie en uitvoering.

Vanuit KGG Campus organiseren we jaarlijks unieke Inspiratiemeetings voor onze relaties. We noemden dat eerst onze Themabijeenkomsten maar het feit dat veel van onze bezoekers aangaven dat ze volledig geïnspireerd naar huis gingen willen we graag de nadruk leggen op inspiratie.

 

Dit zeggen klanten over ons:

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

Hank van Tilborg, directeur H+N+S Landschapsarchitecten

‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

Particulier te Amsterdam

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

Stadgenoot; woningcorporatie te Amsterdam