T 0318 51 90 39

Kwaliteit

Kwaliteitsniveau

Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel en zijn we ons ervan bewust dat de klanttevredenheid bepalend is voor ons succes.

Al onze bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat we het beoogde kwaliteitsniveau moeten kunnen behalen.

Om dit te borgen zijn we gecertificeerd: ISO 9001 – VCA** – Groenkeur en werken wij volgens ons eigen kwaliteitssysteem waar naast de eisen en normen, tevens onze bedrijfseigen regelingen staan omschreven.

Middels interne- en externe audits monitoren we of we voldoen aan de eisen en gestelde werkmethodieken. Mogelijke afwijkingen die leiden tot aanpassingen moeten in het kader van verbetermanagement worden doorgevoerd in de bedrijfsvoering.

Daarnaast hanteert de organisatie een eigen kwaliteitszorgsysteem waarbij de kwaliteitsstatus van de onderhoudsprojecten onafhankelijk wordt gemeten (Omgevingszorg).

Op deze wijze willen we kwaliteit in de breedste zin van het woord borgen ofwel gemaakte afspraken nakomen en werken aan een goede en langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Klanttevredenheid

Zoals gezegd is de klanttevredenheid bepalend voor ons succes, aan de klant hebben we immers ons bestaansrecht te danken.

Om te kunnen weten of de klant ons werk als goed beoordeeld vragen we de klant om dit met ons te delen.

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.