T 0318 51 90 39

Referenties

‘De Koninklijke Ginkel Groep koppelt de kwaliteiten van een grote, professionele groenaannemer met brede kennis en expertise en mankracht aan de liefde, zorg en flexibiliteit die hoort bij een familiebedrijf.  Ik herken bij hen niet alleen de alles overstijgende passie voor groen maar ook een continue aandacht voor vernieuwing. Het is juist dit, dat KGG tot een aantrekkelijke partner maakt.’

-Hank van Tilborg; directeur H+N+S Landschapsarchitecten-

 

 ‘Mijn architect kwam met het idee om ‘groen’ op onorthodoxe wijze toe te passen in ons nieuw te ontwerpen huis. Wij waren daarmee de eerste klant van de Ginkel Groep die voor een groene wand in een woonhuis koos. We vertrouwden volledig op de adviezen van de architect en de Ginkel Groep. De groene wand bracht niet alleen esthetische waarde, de hele atmosfeer van het huis kwam in balans in de zin van een uitmuntende luchtkwaliteit. We noemen de groene wand onze jungle.’

-particulier te Amsterdam-

 

“Onze grote boom in de voortuin had stormschade opgelopen, dat heeft voor een gevaarlijke situatie gezorgd. Er moest snel iets gebeuren en zodoende hebben we contact gezocht met de Ginkel Groep. Zij waren zeer snel ter plaatse en door deze adequate dienstverlening van de afdeling Boomverzorging werd ons probleem snel opgelost”

-Herman Masselink; particulier te Overberg-

 

“Wij werken al jaren met Van Ginkel, naar volle tevredenheid. Ze bieden een goede service, zijn flexibel in het maken van afspraken en hebben deskundig en vriendelijk personeel. Meestal plannen ze dezelfde medewerkers in, die weten wat de klant verwacht en belangrijk vindt. De telefonische bereikbaarheid is goed en problemen worden direct opgelost.”

-Cindy van Bentum; contactpersoon Van Bentum Transport te Woudenberg-

 

“Van Ginkel verzorgt sinds een aantal jaren naar tevredenheid het tuinonderhoud voor Stadgenoot. De planning en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden is inzichtelijk en past bij het vastgestelde kwaliteitsbeeld. Ook is Van Ginkel een goede partner in advies- en ontwerptrajecten voor nieuwe tuinen. Kortom als Stadgenoot zijn we een tevreden klant.

-Stadgenoot; woningcorporatie Amsterdam-

 

 

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.