T 0318 51 90 39

Energie van Hollandsche bodem

21 oktober 2015 - Ginkel

MET ZONNEPANELEN 100% GROENE ENERGIE OPWEKKEN BIJ JOU IN DE BUURT

 

Energie van Hollandsche bodem ontwikkelt zonneparken en daken. Onze parken leggen we o.a. op braakliggende gronden. Zoals langs (spoor)wegen, maar ook op geluidswallen, bedrijventerreinen, zandwinplassen, daken en restgronden. Heb jij een oppervlakte beschikbaar die geschikt is voor zonnepanelen van Energie van Hollandsche bodem? Neem dan contact met ons op (evhb@evhb.nl).

 Zonder zorgen

Bij Energie van Hollandsche bodem liggen jouw panelen niet op je eigen dak, maar ergens anders in de zon. Wel bij jou in de buurt, want zo profiteer je van alle voordelen. Samen met anderen uit de buurt investeer jij in zonnepanelen en vorm je een lokale energiecoöperatie. Wij helpen je daarbij. Wij regelen de administratie, installatie, exploitatie en het onderhoud van jouw panelen.

Flora en Fauna

Energie van Hollandsche bodem wil daar waar mogelijk, de natuur een handje helpen in onze zonneparken en op onze zonnedaken. We vinden dit belangrijk en uitstekend passen in onze visie en missie aangaande een betere en duurzame leefomgeving voor iedereen.

Koninklijke Ginkel Groep onderzoekt in onze zonneparken hoe we de flora en fauna kunnen ontwikkelen of versterken. In onze zonneparken ‘Gansenwoirt’ in Duiven werken we inmiddels nauw samen. Na een gedegen onderzoek door Koninklijke Ginkel Groep gaat de van Ginkel Groep in het voorjaar van 2016 in ‘Gansenwoirt’ tussen de zonnepanelen een natuurlijke kruidenweide ontwikkelen, waardoor een vegatatie ontstaat die interessant is voor allerlei insekten, vlinders en bijen, maar ook voor kikkers. Daarnaast komen er insektenhotels. In deze hotels zijn special kamers voor o.a. bijen en vlinders. Hoe leuk is dat?

 

www.evhb.nl

 

Like ons: www.facebook.com/evhb.nl