T 0318 51 90 39

Pius Floris

13 april 2015 - Ginkel

Sinds 1995 is de Koninklijke Ginkel Groep partner van Pius Floris Boomverzorging.

Pius Floris Boomverzorging en Boomadvies behoort tot de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa.

De activiteiten van Pius Floris Boomverzorging en boomadvies omvatten:

Boomonderzoek en Boomadvies
Beheer en beleidsplannen, groeiplaats-onderzoek, haalbaarheidsonderzoek verplantingen, aanplantadvies, nader technisch onderzoek (NTO), boomveiligheidscontrole (VTA), boom effect analyse(BEA), boominventarisatie, boomtaxaties, trekproeven en Flora en Fauna scans.

Uitvoering
Boomverzorging via het zorgfasenplan, groeiplaatsverbetering, aanplanten en verplantingen, aanplant nazorg en garantie, snoeien van bomen, plaatsen Bliksemafleiders in bomen,  groeiplaatsverbetering, eikenprocessierupsbestrijding enz.

Boomspecialisten
Vernieuwing, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau. Aan deze grondhouding dankt Pius Floris Boomverzorging en boomadvies haar naam als vakautoriteit. Alle partners zijn Groenkeur- en VCA**-gecertificeerd. Dat maakt ons werk, van onderzoek tot uitvoering, transparant en controleerbaar. Bij elke vestiging zijn gecertificeerde European Tree Technicians en Treeworkers in dienst. We zijn druk bezig om alle boomverzorgers in het bedrijf langs deze weg te certificeren.

Klik hier voor een bezoek aan de website van Pius Floris.