Het stadslab is een initiatief van enkele Veenendaalse ondernemers om structureel kwaliteit en beleving toe te voegen aan de leefomgeving. Het Stadslab ontwikkelt vernieuwende ideeën voor Veenendaal en brengt partijen bij elkaar ten behoeve van de uitvoering.

De realisatie van het Landjepik Stadsstrand wordt onder regie van het Stadslab uitgevoerd door een aantal lokale ondernemers zoals; Koninklijke Ginkel Groep, Henzen Wegenbouw en Van Dijk Groenvoorzieningen.

Landjepik

‘Landje Stelen, Kleedje Delen’. Met dit evenement werd Stadsstrand Veenendaal op vrijdag 26 juni officieel geopend. Het idee voor Landje Stelen, Kleedje Delen is afgeleid van de officiële naam van het stadsstrand: Landjepik.

Doel van het Stadsstrand

De bedoeling is dat het strand straks niet alleen als centrale plek voor rust en ontspanning zal dienen, maar ook als podium voor creatie en inspiratie. Op het strand bij de Brouwersgracht kan iedereen een stukje land komen stelen. Om talenten te delen, kunst te tonen, muziek te maken, op te treden, te sporten, een boek te lezen of zelf nieuwe initiatieven te ontplooien. Kortom, een plek vóór en dóór Veenendaal.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.