Groene architectuur door MOSS

Makers of Sustainable Spaces (MOSS) hebben een visionair groen masterplan ontwikkeld voor de campus, met als doel inspirerend groen te gebruiken om betoverende omgevingen te creëren. De natuur integreert naadloos met een botanische trap, een zeven verdiepingen hoge groene muur en levendige vaste planten op het dak. Groene accenten en verticale landbouw dragen bij aan het bieden van verse eetervaringen. De natuur belichaamt echt de essentie van het Booking.com-bedrijf, en bevordert een levendige sfeer die bezoekers en medewerkers omhult en hen zich direct thuis laat voelen.

Groene uitvoering binnen door de Koninklijke Ginkel Groep

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan specifiek het project binnengroen. De ontwerpen van MOSS hebben we vertaald naar de technische engineering waarna het afgelopen jaar is uitgevoerd. Het project blinkt uit in een grote diversiteit aan groen door het toepassen van groenwanden, binnentuinen, planten in potten en vele grote solitaire bomen. Een totaal van 11000 binnen beplantingen zijn er geplant. Het onderhoud is voor de komende 10 jaar geborgd. Een deel van het onderhoud zal door onze Flying Gardeners worden uitgevoerd.

Ons vaste kernteam is iedere week meerdere dagen werkzaam op de campus.

 

 

Hiernaast:

  • Naast het project binnenbeplantingen hebben we ook aan de Oosterdokskade, aan de voor- en zijkant van Booking Campus, diverse boombunkers met grote bomen gemaakt. Lees meer.
  • Ook op de daken van de nieuwe Booking campus maakten we diverse sedumdaken en intensieve dakbegroeiing in houten maatwerk meubilair.

 

Klant: Booking.com

Projectmanagement: CBRE Nederland

Groene architectuur: Makers of Sustainable Spaces

Fotografie: Jordi Huisman

Film: Soulmade Movies

Acteurs film: collega’s Eric en Boudewijn

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.