Verharding

Voor de verharding is gebruik gemaakt van antraciet-grijze tegels met leisteenstructuur. Deze zijn gecombineerd zijn met kleine behakte natuursteenklinkertjes.

Indeling en beplanting

Door glazen schuifwanden zijn de verschillende delen van de dakterrassen te scheiden waardoor men altijd uit de wind kan zitten. De beplanting van siergrassen, bestaat uit een uitgekiende combinatie van vaste planten, sierheestertjes en siergrassen.

Buxuswolken zorgen voor de benodigde rust in het ontwerp. Plaatselijk zijn delen van de gevel afgeschermd met voorbegroeide Hedera-schermen. Water krijgen de planten regelmatig toegediend via een ondergronds volautomatisch druppelbevloeiingssysteem.

De beplanting is geplaatst is verhoogde stalen plantenbakken, die qua kleur fraai aansluiten bij de verharding. De in deze wanden ingebouwde armaturen zorgen ’s avonds voor een intieme sfeer. Boven dit alles zweeft een witte, transparante pergola, die al in bezit genomen wordt door de Blauwe Regen.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.