Twee nominaties

We mochten in 2016 twee nominaties ontvangen, voor twee wellnesstuinen in Vught en Heemstede. Beide tuinen hadden een nominatie ontvangen in respectievelijk de categorieën Particuliere zwemvijver en Natuurzwembad. Uiteraard zijn wij er erg trots op dat wij twee keer genomineerd zijn, beide projecten zijn overigens ontworpen door Studio Redd exclusieve tuinen!

Zwemvijver van het jaar

De branchevereniging VHG organiseert namelijk de verkiezing voor de “Zwemvijver van het jaar” en op zaterdag 27 februari 2016 werd de winnaar bekend gemaakt. De vakjury besloot om de eerste prijs aan de Koninklijke Ginkel Groep / Studio REDD toe te kennen! De zwemvijver in Heemstede kwam als beste uit de bus in de categorie “Natuurzwembad”.

Het eindoordeel van de jury luidde :

“Deze tuin met natuurlijk zwembad ligt in een lommerrijke wijk. Met trapveldje, zwembad en twee terrassen een ideaal ingerichte plek voor het buitenleven van het hele gezin. Het zwembad heeft een goede waterkwaliteit en is mooi in het groen geïntegreerd. De consequente inpassing van de bamboevlonder geeft rust in het ontwerp en draagt bij aan de natuur- en groenbeleving”

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.