Met het toevoegen van planten komt uw interieur tot leven. Per ruimte is verschillende welke planten het best tot zijn recht komt, daarom brengen wij altijd eerst de omgeving in kaart. Aan de hand daarvan wordt bepaald welke beplanting het best bij uw interieur past.

Een groene gevel binnen als fraaie eyecatcher

Verticale plantenwanden, levend groene muren, groene gevels binnen, groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Een groene binnengevel is een blikvanger

Met een groenwand in uw gebouw of woning creëert u tegelijk een rustpunt én een fraaie eyecatcher. Uitgekiende plantencombinaties smelten we samen tot een afwisselende dromerige junglesfeer, een strak architectonisch groenpatroon of een veelkleurig groen schilderij.

Binnenklimaat groene gevel

Groenwanden zijn echter niet alleen mooi, maar dragen door de luchtzuiverende werking bij aan een aangenaam binnenklimaat. Tevens leveren groenwanden een belangrijke bijdrage aan de juiste luchtvochtigheid in een gebouw. Groenwanden verhogen de arbeidsproductiviteit en nemen door hun rustgevende invloed stress weg.

Bijgaande foto’s zijn genomen bij een project van Van Ginkel Interieurbeplanting waar zij de engineering, beplantingsplan en aanleg heeft gerealiseerd in nauwe samenwerking met Wallflore Systems.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.