T 0318 51 90 39

Groene muur: binnen groen aan de wand?

Groene muur

Verticale plantenwanden, een levende groene muur, groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Een verticale plantenwand heeft vele voordelen. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Het voegt echt iets toe aan de ruimte. Het maakt een ruimte levendig, maar geeft aan de andere kant ook juist rust. Interieurbeplanting wordt niet voor niets met de jaren populairder.

U heeft een minimum aan vloeroppervlakte nodig voor de meest mooie toepassingen! Een groene muur kan bijna overal worden toegepast. De afgelopen jaren heeft Koninklijke Ginkel Groep verticale beplanting in de binnenruimte bij vele opdrachtgevers uitgevoerd. Groen aan de muur is ook een eyecatcher en draagt bij aan een gezond imago.

De voordelen van een groene muur

De voordelen van een groene muur zijn als volgt:

  • De kwaliteit van de lucht in de ruimte verbetert dankzij de groene wand
  • Er is minder last van achtergrondlawaai dankzij groene wanden
  • De productiviteit van werknemers gaat omhoog wanneer er planten in de ruimte aanwezig zijn
  • Het ziekteverzuim van de werknemers zal omlaag gaan

Een aantal mooie voordelen op een rij van een verticale plantenwand, of groene wand.

Een verticale plantenwand laten maken

Wilt u ook een groene muur op kantoor of misschien wel in huis? Wij kunnen u volledig adviseren over wat voor groene wand het best in uw interieur past. Verder houden wij ons bezig met projectengineering, bouwbegeleiding, beplantingsadvies, montage en onderhoud. Dit alles kunnen wij met concrete garantie voor u verzorgen. Het is immers belangrijk dat de groene wand op de juiste manier wordt aangelegd. Dit om er voor te zorgen dat de groene wand lange tijd mooi blijft en zonder te veel gedoe goed onderhouden wordt. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Meer projecten: