De volledige tuin hebben we in 2019 aan mogen leggen. De wens van onze opdrachtgever om een tuin, passend bij de bosrijke omgeving, te realiseren is ons wat ons betreft zeer geslaagd.
Er is een zwemvijver gecreëerd van 400 m2. Stapstenen (op kantelen) en een muur met rvs waterspuwers scheiden het zwemgedeelte af van de plantenzones (natuurlijk filter).
Het zwemgedeelte loopt over in de natuurgezuiverde vijver. We hebben verschillende waterpartijen gemaakt als verbindend element in het landschap. Daarnaast hebben we Heem natuurontwikkeling ingezaaid om de natuurbeleving in eigen tuin te versterken en de biodiversiteit verhogen.

Architect: Lodewijk Baljon Tuin- en Landschaparchitecten

Tijdens het Europese Biotop-congres in Wenen is het natuurlijk water aspect bekroond met de eerste prijs in de categorie: Swimming Pond.
Een ander project wat we hebben mogen maken werd eveneens bekroond met goud in de categorie: Living Pool. Deze Infinity Pool op de Utrechtste Heuvelrug is adembenemend!

 

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.

Advies van een projectadviseur
Advies van een projectadviseur

Ik ben Jorrit Zwart en adviseer u graag