De tuin heeft, met zijn wuivende grassen gecombineerd met vaste planten, een sfeer van de kust. De functies die zijn ingepast maken het een tuin voor mensen die houden van het goede leven !

Het zwembad

Het natuurzwembad en het plantfilter zijn ingepast tussen een bamboevlonder. Het natuurzwembad is gemaakt van een EPDM folie, waardoor het heel natuurlijk en onopvallend in de tuin ligt. Om het water te verwarmen is er een innovatief verwarmingssysteem geplaatst, een solar-lamellendeck. Op deze wijze warmt het water enerzijds op en houdt het lamellendeck de warmte ook vast.

Roldeck

Een belangrijk gewenst neveneffect van dit ‘roldeck’ is dat het tevens de tuin veiliger maakt voor kinderen als er niet gezwommen wordt. Als een kind op het roldeck valt is er geen verdrinkingsgevaar omdat het sterk genoeg is om een kind te dragen.

Dit natuurzwembad is ontworpen door Studio Redd exclusieve tuinen en is genomineerd voor de Zwemvijver van het Jaar-verkiezing 2016.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.