In ’s Hertogenbosch is de realisatie van de groen balkons van Willemspoort in 2016 van start gegaan. In Willemspoort zijn ruim 300 gevarieerde en comfortabele appartementen gebouwd in de sectoren koop, huur en sociale huur, verdeeld over hogere en lagere gebouwen.

Meer over Willemspoort

Lekker wonen in je eigen huis zit ‘m soms in hele kleine dingen. Lekker veel licht in je woonkamer. Vanuit je appartement zó naar buiten lopen. Een geweldig uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Bij de ontwikkeling van de appartementen in Willemspoort was er veel aandacht voor rust en ruimte.

Veel aandacht voor groen

Willemspoort is de ideale woonlocatie voor mensen die zelf de balans tussen rust en rumoer willen bepalen. Tussen een terrasje pakken in de Bossche binnenstad of een heerlijke wandeling door de Gement. Ook op het eigen balkon is het heerlijk genieten van je eigen ‘groen’. Speciaal daarom hebben de architecten van Willemspoort aandacht besteedt aan een grote groene buitenruimte.

 Jouw grote groene buitenruimte

In het voorjaar van 2016 is begonnen met de bouw van Willemspoort. Gebouw B geeft ruimte aan 25 koopappartementen. Deze appartementen met uitzicht op het Willemspark hebben allemaal een bijzonder grote buitenruimte. En het fijne is dat de bewoner zelf kan bepalen welke grootte bij de woonwensen past! Er kan gekozen worden voor een knusse buitenruimte van 11m2 of een eigen urban garden van maar liefst 47m2!

Een geweldig uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Dat verstaat men in Willemspoort onder heerlijk wooncomfort.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.