De Koninklijke Ginkel Groep realiseert een aantal verschillende onderdelen van de dakopbouw van het plein waaronder de drainagelagen; gazons; zware bomen en bewateringstechniek.

De werkzaamheden vinden plaats in nauwe samenwerking met aannemingsbedrijf Roseboom Ede en de BAM. Een bijzondere logistieke uitdaging is het transport van 11 stuks zware bomen over het 250 m lange dak.

De BAM koos voor de Koninklijke Ginkel Groep vanwege de specifieke expertise op het gebied van het (ver)planten van zeer grote bomen en de vele ervaring met de realisatie van daktuinen. De uitvoering van Stationsplein – Oost vindt gefaseerd plaats. De oplevering is gepland medio 2019.

Bekijk het ontwerp en de beelden van Buro Sant en Co Landschapsarchitectuur en de video: https://www.youtube.com/watch?v=ynIRAhoqoBc

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.