Onze klant wilde een duurzame tuin in combinatie met wellness. Wellness dan meer op een manier van verantwoorde luxe. Het resultaat, een zwemvijver met sauna in een tuin met een variëteit aan wilde vaste planten.

Veel gebruikt

De zwemvijver wordt buiten het zwemseizoen om gebruikt lekker af te koelen na het sporten of een bezoekje aan de sauna. Op deze wijze is de zwemvijver veelvuldig in gebruik. Het houten vlonder terras achter de zwemvijver en de barrel zijn bereikbaar via een loopvlonder dat over de plantenzone loopt.

Plantfiltratie

Het plantfilter van de zwemvijver loopt vervolgens weer over in de randbeplanting. Voor het plantenmengsel voor de tuin is met name gelet op ene grote verscheidenheid en biodiversiteit.

Hierdoor ontstaat er een sterke relatie tussen de verschillende onderdelen. Allen met een zo duurzaam mogelijk karakter.

Deze zwemvijver is ontworpen door Studio Redd exclusieve tuinen en is genomineerd voor de Zwemvijver van het Jaar-verkiezing 2016.

Projecten

Een kijkje tussen onze eerdere oplossingen

Wij werken graag aan allerlei soorten projecten. Hieronder staan een aantal van deze projecten.

Partners

Samen werken we goed en groen

Groen vormt een essentieel onderdeel van een leefbare stad. Het zuivert de lucht, koelt de stad, voorkomt wateroverlast en zorgt bovenal voor een gezonde omgeving waar mensen zich veilig en gelukkig voelen.