T 0318 51 90 39

Zwemvijver nominatie Zwemvijver van het Jaar 2016

De combinatie van zwemvijver en sauna maakt het voor de klant mogelijk om ook in de winter gebruik te maken van de zwemvijver. Zodoende is de zwemvijver jaarrond in gebruik. Dit zorgde voor de Nominatie Zwemvijver van het jaar 2016.

Onze klant wilde een duurzame tuin in combinatie met wellness. Wellness dan meer op een manier van verantwoorde luxe. Het resultaat, een zwemvijver met sauna in een tuin met een variëteit aan wilde vaste planten.

De zwemvijver wordt buiten het zwemseizoen om gebruikt lekker af te koelen na het sporten of een bezoekje aan de sauna. Op deze wijze is de zwemvijver veelvuldig in gebruik. Het houten vlonder terras achter de zwemvijver en de barrel zijn bereikbaar via een loopvlonder dat over de plantenzone loopt.

Het plantfilter van de zwemvijver loopt vervolgens weer over in de randbeplanting. Voor het plantenmengsel voor de tuin is met name gelet op ene grote verscheidenheid en biodiversiteit.

Hierdoor ontstaat er een sterke relatie tussen de verschillende onderdelen. Allen met een zo duurzaam mogelijk karakter.

Deze zwemvijver is ontworpen door Studio Redd exclusieve tuinen en is genomineerd voor de Zwemvijver van het Jaar-verkiezing 2016.

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer projecten: