Daarnaast bieden wij u verschillende opties.

  • Onze collega vertaalt uw wens naar een schets.
  • Wij brengen u in contact met een architect. In de loop der jaren hebben wij goede contacten opgebouwd en weten wij precies bij welke tuinarchitect we uw wensen onder kunnen brengen.
  • Ook bieden wij u de mogelijkheid om via onze nieuwe tool een 3D tuinontwerp voor u te laten maken.

Deze 3D tool ontwerpt op basis van uw wensen een tuin die helemaal bij u past.

Wat kunt u verwachten?

Er wordt geluisterd naar uw tuinwensen. Uw wensen worden omgezet in een uniek 3D-tuinontwerp. In een mooie 3D-animatie ziet u hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Bij het 3D-tuinontwerp ontvangt u ook diverse 3D-foto’s (renders) vanuit verschillende invalshoeken.

Uw budget

Het is belangrijk om bij het maken van een ontwerp rekening te houden met uw budget, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Geef daarom hierna het aantal vierkante meters aan van uw nieuwe tuin. Dan krijgt u een prijsindicatie zodat u weet wat u kunt verwachten.

Alles wat u hoeft te doen

U uploadt verschillende foto’s van uw bestaande tuin en van uw interieur op het platform. Zo kunnen zij zich verdiepen in uw omgeving en uw stijl. U uploadt ook een Pinterest moodboard waarin u uw inspiratie en wensen zichtbaar maakt, zodat het ontwerp aansluit bij de stijl waar u van houdt.

U ontvangt binnen 10-15 werkdagen een mooi, uniek en op uw wensen gebaseerd 3D-tuinontwerp in uw online dashboard.

Ga hier naar de 3D tool